Dj Botez

Dj Botez , consideram ca muzica este cu siguranta pe primul loc in cadrul unei petreceri de succes.

Dj-ii MVG Media se adaptează oricărui tip de eveniment, iar obiectivul lor urmează întotdeauna o line clară și anume ca invitații unei petreceri să danseze, să uite de griji, să se distreze și să petreacă cât mai mult timp pe ringul de dans.

Datorită experienței lor, ei știu când oaspeții au nevoie de o schimbare de ritm sau stil de muzică.
Atenția noastră la detalii vă va aduce un plus de liniște.

Experinta

MVG MEDIA VISION GROUP este o sursă sigură de rezistență și succes având o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor.

Calitatea serviciilor noatre este asigurată prin intermediul echipamentelor seciale adecvate orcărui tip de eveniment, oferind consultanță, promtitudine și profesionalism pentru ca totul să vă reprezinte și să devină un real succes.

Consideram ca muzica este cu siguranta pe primul loc in cadrul unei petreceri de succes, drept pentru care am ales in echipa noastra Dj pasionati si experimentati care vor reusi cu siguranta sa creeze o atmosfera de neuitat, astfel incat dumneavostra si invitatii dumneavoastra sa va distrati, asa cum poate rar ati mai facut-o.

 In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde organizand de la , nunti, si pana la concerte. Venind in intampinarea clientului cu servicii complete, totul venind in sprijinul clientului.

   Fiecarui client ii este destinata o echipa de profesionisti adegvata tipului de eveniment , astfel am reusit sa depasim asteptarile clientilor, fiind constienti de faptul ca un client multumit aduce la randul lui alti clienti.

Dj Botez si alte servicii:

Sonorizare cu DJ

Grinda lumini/Operator lumini

Fum greu

Lumini ambientale/arhitecturale

Sonorizare trupa/Tehnic

Podium

Backline

Ecran led

MC/VJ

Pentru o ofertă de preț personalizată si completă vă rugăm să ne dați detalii despre eveniment la adresa: contact@mvgmedia.ro sau 0744.503.747 .