Evenimente corporate :

Evenimente corporate , există mai multe tipuri de evenimente corporate pe care aţi putea să le organizaţi pentru compania dumneavoastră, cele mai cunoscute fiind descrise în următoarele rânduri. Deşi unele pot părea foarte comune, fiecare tip de eveniment poate fi transformat în ceva special pentru invitaţi.

Cel mai simplu tip de eveniment corporate este organizarea unei întâlniri de afaceri, care poate lua forma unei şedinţe importante şi de lungă durată cu colegii dumneavoastră, dar poate însemna şi o întâlnire a asociaţilor sau investitorilor companiei.

Uneori va trebui să vă ocupaţi de evenimente care au drept scop întărirea relaţiilor cu clienţii actuali sau viitorii parteneri de afaceri ai companiei. Multe firme aleg variante extravagante pentru a-şi delecta clienţii, iar aceasta este o ocazie pentru a vă demonstra creativitatea.

Experienta:

Experienta de peste 12 ani in domeniul evenimentelor !

Mvg Media vine cu solutii complete pentru asigurarea serviciilor sceno-tehnice din cadru evenimentului companiei dumneavoastra.

Fericirea angajatilor aduce succesul companiei! Fie ca iti doresti sa ii motivezi, distrezi sau inovezi, evenimentele noastre ofera rezultate remarcabile pentru organizatia dumneavoastra. Echipa noastra ofera servicii personalizate care combina partea distractiva cu planificarea fara cusur si executii impecabile.

Organizaţi prezentări interne cu grupuri mai mici înainte de evenimentul de lansare. De exemplu prezentaţi produsul departamentului de marketing sau celui de relaţii cu clienţii pentru a obţine feedback pe care îl veţi putea folosi la organizarea evenimentului: care sunt caracteristicile produsului/serviciului care ar trebui subliniate, care va fi poziţionarea de marketing, etc.

Asiguram necesarul pentru evenimentele de tipul :

Lasari de produse

Deschideri de magazin/locatii

Conferinte

Prezentari de moda

Petreceri de firma

Petreceri de Craciun

Team building

Evenimente corporate- echipamente sceno-tehnice

Putem pune echipamente sceno-tehnice:

Podium, Scena aer liber, Sonorizare, Lumini, Lumini arhitecturare, Lumini Ambientale personalizate cu sigla firmei dumneavoastra, Ecrane led, Videoproiectie , Backline, Pianina, Live stream , Pupitru discurs, Scaune, Mese, Catering (colaborare) , Cort, Canapele, Ring de dans, Pianina, Artisti.

Pe durata evenimentului asiguram suport tehnic.

Pentru o oferta completa va rugam sa ne contactati pe adresa de email: contact@mvgmedia.ro