Lumini

Lumini Inteligente

Moving head


Moving Head Beam:
Cu Moving Head Beam, aducem o dimensiune dinamică în designul iluminării evenimentului tău. Aceste dispozitive versatile pot crea fascicule luminoase precise și pot fi programate pentru a oferi efecte spectaculoase, aducând o notă de teatralitate și magie în orice scenă.

Moving Head Wash: Moving Head Wash adaugă o paletă largă de culori și luminozitate la evenimentul tău. Cu capacitatea de a spăla întregul spațiu cu lumină, aceste dispozitive pot crea atmosfera potrivită pentru orice moment, de la discursuri serioase la petreceri pline de energie.

Moving Head Spot: Pentru accentuarea precisă a anumitor elemente sau pentru iluminarea detaliată a scenei, Moving Head Spot este alegerea ideală. Cu capacitatea de a direcționa lumina în mod focalizat, acesta poate evidenția vorbitori, artiști sau obiecte într-un mod captivant.

Lumini Convetionale

LED Bar: LED Bar aduce un efect de iluminare uniformă și vibrante la evenimentul tău. Cu posibilitatea de a schimba culorile și de a crea secvențe luminoase, aceste bare pot fi integrate în designul oricărui spațiu pentru a crea o atmosferă personalizată.

LED Par: LED Par oferă iluminare versatilă, potrivită atât pentru evidențierea zonelor mari, cât și pentru adăugarea unor nuanțe subtile de culoare. Cu consum redus de energie și posibilitatea de a ajusta intensitatea luminii, acestea sunt esențiale pentru crearea unei atmosfere perfecte.

Strobo: Pentru momentele de impact, Strobo adaugă puls și dinamism evenimentului. Cu capacitatea de a crea fulgere de lumină în ritmuri variate. Aceste dispozitive aduc un plus de energie și dramaticitate la momentele cheie.

Lumini Albe

Lumini Albe: Lumini Albe oferă o iluminare clasică și elegantă, potrivită pentru momente formale și discursuri. Acestea adaugă un caracter sofisticat evenimentului, creând o atmosferă luminoasă și rafinată.

Masini de fum

Mașini de Fum Tip Hazer: Mașinile de fum tip Hazer adaugă un strat subtil de ceață, evidențiind lumina și creând o ambianță mistică. Această tehnică adaugă profunzime și dramatism fiecărui efect luminos.

Mașini de Fum Verticale: Pentru un impact vizual impresionant, mașinile de fum verticale creează coloane impenetrabile de ceață. Subliniind efectele luminoase și transformând spațiul într-un mediu captivant și de neuitat.

Grinda cu Lumini: Grinda cu Lumini reprezintă centrul designului de iluminat. Oferind un suport strategic pentru plasarea și sincronizarea dispozitivelor de iluminat. Aceasta contribuie la crearea unui spectacol vizual captivant și bine orchestrat.

Diverse Set Up de Lumini: Cu Diverse Set Up de Lumini, adaptăm iluminatul la specificul evenimentului tău. De la configurații simple la designuri complexe, suntem pregătiți să transformăm spațiul într-un spectacol de lumini, personalizat după cerințele tale.

La MVG Media Vision, iluminăm evenimentele tale cu cele mai avansate tehnologii și concepte creative. Fiecare element de iluminat este selectat și sincronizat pentru a crea o experiență vizuală remarcabilă, în concordanță cu atmosfera pe care o dorești să o oferi.