Backline de inchiriat

Backline-ul reprezinta partea de echipamente necesare unei trupe de live in vederea sustinerii unui concert. De obicei formatiile care canta live nu vin cu aceste echipamente, ele fiind asigurate de catre o firma specializata, la locul de desfasurare al evenimentului.

Diverse configurarii:

Inchiriere backline pentru sonorizari live
Backline-ul reprezinta partea de echipamente (in afara de sistemul de sunet) necesare unei trupe de live in vederea sustinerii unui concert. De obicei formatiile care canta live nu vin cu aceste echipamente. Ele fiind asigurate de catre o firma specializata, la locul de desfasurare al evenimentului. In general formatiile care canta live vin inaintea inceperii evenimentului cu cateva ore pentru a face probe de sunet.

Asiguram , tobe , statie de chitara, cub de bass, microfoane voce, microfoane instrumente, mixer digital sau analog, compresoare, efecte, monitorizare, in-ear.

Pe langa serviciul de backline , putem asigura si serviiciul de inchiriere a PA ului.

Putem pune la dispozitie Pa format din JBL seria SRX 8 sau din line-array JBL Vrx sau L`acoustics Kara sau Arcs.

Putem semna parteneriat de durata unde pretul este negociabil in functie de serviciile oferite si de numarul de evenimente desfasurate pe parcusul colabolarii.

Ne deplasam in toata tara, asigurand transport , montaj, suport tehnic, sunetist, luminist.

Putem asigura echipament tehnic pentru 2 sau mai multe locatii in acelasi timp.

Avem experienta colaborand cu Feli, si cu Freestay ( Florin Ristei) dar si cu multe alte band uri din Bucuresti cat si din tara.

Mereu avem solutii de back up in caz de defectarea unui echipament in timpul cantarii. Venind cu solutii rapide de inlocuire a echipamentelor.

Pe langa sistemul de backline si PA , venim cu pachet complet format din podium, grinda de lumini, ecrane led . in functie de necesitatea fiecarui eveniment in parte.

Backline

Pentru o oferta completa va rugam sa ne contactatii pe adresa de email contact@mvgmedia.ro