Livestreaming

Livestreaming sau transmisiune live , noua generatie de transmisiuni online a evenimentelor, videoconferintelor.Putem să transmitem evenimentul tău, în timp real, cu acces privat sau cu acces public, în toată lumea. Fie că vorbim de transmisie pe youtube, facebook sau pe ambele platforme , ne asigurăm că evenimentul tău are distribuirea optimă. Tot ce se întâmplă poate fi vizualizat de pe calculator, laptop, dar și de pe tabletă sau smartphone. Transmisiile pot fi urmărite de parteneri, prieteni sau posibili colaboratori. Fluxul poate fi preluat fără probleme de televiziuni. Evenimentul poate fi urmărit în direct, din orice colț al lumii.

Diverse evenimente de transmis live


Te ajutăm să transmiți evenimente de lansare, târguri și expoziții, competiții sportive, lansări de produse, video conferinte , și alte evenimente. Putem plasa diverse sesiuni de promovare a partenerilor / publicitate, putem insera grafică și notificări în timp real și mai important, putem să-ți oferim după eveniment, înregistrarea cu toate momentele cheie sau inregistrarea completa.Putem asigura regizor de platou , transmisiunea evenimentului filmat cu 1-4 camere video profesionale cu operatori licentiati , cu studii in domeniul filmarilor.
Montajul echipamentelor se va efectua cu 3-4 ore inaintea inceperii evenimentului, timp in care facem teste pentru a ne asigura ca transmisiunea decurge perfect. Pe durata evenimentului asiguram suport tehnic.Dupa termnarea evenimentului dumneavoastra, filmarea este comprimata si poate fi urcata pe youtube, Facebook cu acces public sau privat, dar si predata clientului pe suport optic DVD , stick, sau HDD protabil, in functie de necesitatiile clientului.

Livestreaming sau servicii de transmisiune live in calitate Full HD/4K

Preluăm fluxul video&audio , îl procesăm, inserăm grafică și/sau informații, encodăm totul într-un format accesibil pentru seturi de dispozitive . îl transmitem pe internet, prin diverse platforme, cu distribuție prin CDN în toată lumea, pe dispozitive conectate la internet (PC, Laptop, SmartTV, SmartPhone, Tabletă). Te ajutăm să ajungi la persoanele interesate, pe aproape orice dispozitiv care poate utiliza serviciile de acces.

Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati pe email

contact@mvgmedia.ro