Lumini

Lumini – schela de inchiriat.

Oferim solutii complete de lumini pentru orice tip de eveniment, moving head wash, beam, spot, led bars, par led, spot de urmarire, masina de fum, hazer, masina de fum greu.

– Inchiriere lumini arhitecturale
– Inchiriere lumini de scena
– Inchiriere spot de urmarire
– Inchiriere masina de fum greu
– Inchiriere schela de lumini

Servicii:

Inchiriere lumini arhitecturale

Avem toate tipurile de lumini arhitecturale de interior si de exterior. Folosim led bars, pari led, moving head wash, tablete UV, Arri de 300, 650, 100 si 2000W.

Inchiriere lumini de scena

Moving head spot, wasm, beam, blindere, Arri de 650/100/2000.

Inchiriere spot de urmarire

Spot de urmarire folosim in sitiatiile in care punem in evidenta anumite momente ale evenimentului. Sunt evenimente unde spotul de urmarire se foloseste doar pentru speakeri, sau sunt concerte unde artistul este urmarit permanent de cel putin doua spoturi. Spot de urmarire se foloseste si pentru dansul mirilor sau alte momente de dans din cardul unui eveniment.

Grinda este necesara mai ales alaturi de servicii gen band , dj nunta, dj botez, pentru a anima momentele cheie ale evenimentului.

Exista masini de fum greu cu sistem de racire avansat sau masini de fum greu care functioneaza cu gheata carbonica. Avem ambele modele, furnizam si gheata carbonica pentru evenimente.

Inchiriere schela de lumini

Grinda (schela) de lumini este personalizata in functie de eveniment.
Putem pune un set-up standard format din 4 moving head tip beam si 4 moving head tip wash.
Daca avem si trupa putem adauga si doua dts (lumina alba), aceasta punand in evidenta trupa.
Grinda (schela) de lumini vine insotita de un luminist profesionist, punand in evidenta fiecare show de lumini personalizat in functie de ritmul muzici.

Lumini – schela

Grinda este necesara fiecarui eveniment , pentru a adauga o pata de culoare.