Scena spectacole

Scena spectacole de inchiriat complete cu sunet , lumini, ecran led , efecte speciale pentru diverse evenimente de tipul zilele orasului, zilele satului, spectacole, festivaluri.

Specificatii:

Asigurăm intreg necesarul de echipamente audio-video si scene la nivel national, atunci când ai de organizat un concert, un festival, o manifestare publică sau un târg. Organizezi constant concerte sau festivaluri? Contactează-ne pentru a configura împreună necesarul de echipamente pentru evenimentele tale.

Lucrăm mereu în colaborare cu autoritățile locale și ne asigurăm că echipamentele noastre funcționează în cele mai bune condiții, pentru a fi in parametri solicitati de normele in vigoare.

Avem 3 dimensiuni de scena.
Scena acoperita de 10.5/8.5 cu 8 metri inaltime
Scena acoperita de 8.5/6 metri cu 6 metri inaltime
Scena acoperita de 7/5 metri cu 6 metri inaltime
Putem asigura sunet de exterior pentru 1000 sau pentru 10000 de oameni.
Avem sisteme complete L’acoustics

Asiguram servicii de inchiriere scena atat in Bucuresti cat si in toata tara pentru concerte si spectacole in aer liber. Asiguram scene si echipamente scenotehnice, atat pentru evenimente private, cat si pentru turnee nationale. Avand o experienta de peste 300 de evenimente realizate, puteti beneficia de suportul nostru logistic si de o echipa de tehnicieni cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Pachetul nostru este complet si include inchirierea echipamentelor, transportul, montajul si manevrarea lor. Pachetul cuprinde atat partea de scenotehnica cat si cea de sunet si lumini.
Echipamentele inchiriate sunt de cea mai buna calitate, achizitionate direct de la cei mai mari producatori in domeniu. Pentru structura scenelor folosim grinzi si sisteme produse de Litec.
Fie ca este vorba de zilele unui oras, un eveniment sportiv, concert, spectacol, prezentare de moda, lansare, putem furniza scena necesara impreuna cu sistemul de sonorizare si lumini conform cerintelor clientului.

Scena spectacole

Pentru o ofeta completa va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@mvgmedia.ro