Sonorizare

Sonorizare , fie ca e vorba de o conferinta, o nunta, un festival sau un concert avem sonorizarea potrivita pt tine. Echipamente de calitate si echipa tehnica specializata vin la pachet.

– Inchiriere sunet conferinta
– Inchiriere sunet DJ
– Inchiriere sunet trupa live
– Inchiriere sunet scena aer liber
– Inchiriere Backline

Inchiriere sunet conferinta
Avem tot ce e nevoie pentru conferinta, pupitru de conferinta personalizabil, cel mai bun sistem de sunet, lavaliere, microfoane wireless Sennheiser, head-set .
Punem la dispozitie plasme , video mapping, editare video, transmisie live pe ecrane, livestreaming, solutii profesionale wifi.

Experienta

MVG MEDIA VISION GROUP este o sursă sigură de rezistență și succes având o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor.

Calitatea serviciilor noatre este asigurată prin intermediul echipamentelor seciale adecvate orcărui tip de eveniment. Oferind consultanță, promtitudine și profesionalism pentru ca totul să vă reprezinte și să devină un real succes.

Consideram ca muzica este cu siguranta pe primul loc in cadrul unei petreceri de succes, drept pentru care am ales in echipa noastra Dj pasionati si experimentati care vor reusi cu siguranta sa creeze o atmosfera de neuitat. Astfel incat dumneavostra si invitatii dumneavoastra sa va distrati, asa cum poate rar ati mai facut-o.

 In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde organizand de la , nunti, si pana la concerte. Venind in intampinarea clientului cu servicii complete, totul venind in sprijinul clientului.

   Fiecarui client ii este destinata o echipa de profesionisti adegvata tipului de eveniment , astfel am reusit sa depasim asteptarile clientilor, fiind constienti de faptul ca un client multumit aduce la randul lui alti clienti.

Sonorizare Trupe

Inchiriere sunet trupa live

In functie de eveniment si de buget putem monta sistem complet L’acoustics Kara sau seria VRX de la JBL. Mixere digitale, stage box, In Ear monitors, sunetisti cu experienta va stau la dispozitie pentru orice tip de eveniment, indoor sau outdoor.
Sisteme line array sau stack, microfoane Sennheiser si Shure de ultima generatie sunt doar o parte din echipamentele pe care le montam pentru trupele live.

Pentru o oferta completa va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@mvgmedia.ro