Putem să transmitem evenimentul tău, în timp real, cu acces privat sau cu acces public, în toată lumea. Fie că vorbim de transmisie pe youtube, facebook sau pe ambele platforme plus multe altele, ne asigurăm că evenimentul tău are distribuirea optimă. Tot ce se întâmplă poate fi vizualizat de pe calculator, laptop, dar și de pe tabletă sau smartphone. Transmisiile pot fi urmărite de parteneri, prieteni sau posibili colaboratori. Fluxul poate fi preluat fără probleme de televiziuni. Evenimentul poate fi urmărit în direct, din orice colț al lumii.

Te ajutăm să transmiți evenimente de lansare, târguri și expoziții, competiții sportive, lansări de produse sau servicii dar și diverse alte evenimente. Putem plasa diverse sesiuni de promovare a partenerilor / publicitate, putem insera grafică și notificări în timp real și mai important, putem să-ți oferim după eveniment, înregistrarea cu toate momentele.

Preluăm fluxul video&audio -> îl procesăm, inserăm grafică și/sau informații -> encodăm totul într-un format accesibil pentru seturi de dispozitive -> îl transmitem pe internet, prin diverse platforme, cu distribuție prin CDN în toată lumea, pe dispozitive conectate la internet (PC, Laptop, SmartTV, SmartPhone, Tabletă). Te ajutăm să ajungi la persoanele interesate, pe aproape orice dispozitiv care poate utiliza serviciile de acces.