Inchiriere echipament
MVG Media ofera instalatii complete de sunet profesional JBL si L’acoustics. Daca esti in cautare de sunet pentru un eveniment, fie ca e vorba de o conferinta, o nunta, o petrecere, un festival sau un concert avem sonorizarea potrivita pt tine. Echipamente de calitate si echipa tehnica specializata vin la pachet.

– Inchiriere sunet conferinta
– Inchiriere sunet DJ
– Inchiriere sunet trupa live
– Inchiriere sunet scena aer liber
– Inchiriere Backline

Inchiriere sunet conferinta
Avem tot ce e nevoie pentru conferinta, pupitru de conferinta personalizabil, cel mai bun sistem de sunet, lavaliere, microfoane wireless Sennheiser, head-set .
Punem la dispozitie plasme , video mapping, editare video, transmisie live pe ecrane, livestreaming, solutii profesionale wifi.

Inchiriere sunet DJ

Avem DJ-ul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Inchiriere sunet trupa live

In functie de eveniment si de buget putem monta sistem complet L’acoustics Kara sau seria VRX de la JBL. Mixere digitale, stage box, In Ear monitors, sunetisti cu experienta va stau la dispozitie pentru orice tip de eveniment, indoor sau outdoor.
Sisteme line array sau stack, microfoane Sennheiser si Shure de ultima generatie sunt doar o parte din echipamentele pe care le montam pentru trupele live.